INFO STUKKEN

Theater is een feest !

LOF DER ZOTHEID, vrij naar Desiderius Erasmus

 

bewerking en regie: Paul Houwen

 

In deze wereldberoemde satire op de maatschappij uit de eerste jaren van de 16de eeuw vertelt een zot hoe gek de mensen in elkaar steken. Vijf eeuwen later is de mens niet veranderd, maar de leefomstandigheden wel. Daarom heeft Paul Houwen het oorspronkelijke verhaal geactualiseerd. Te gek om los te lopen!!!!

 

In de versie van het PanTheater zijn de zotten van dienst: Hugo Sercu, Ann Vanroose, Brigitte De Cock en Dominique Antonissen.

 

Ze hopen dat ook u zo zot bent en hen uitnodigt voor een voorstelling.

 

Reserveer uw voorstelling nu!

OUWE ROMEO EN BELEGEN JULIET, vrij naar Shakespeare

 

vertaling, bewerking en regie: Paul Houwen

 

Al het vierde seizoen op het programma van het PanTheater.

 

We spelen het stuk met slechts drie acteurs: Ann Vanroose (verteller, moeder van Romeo, Belegen Juliet), Hugo Sercu (verteller, prins van Verona, Ouwe Romeo), Brigitte De Cock (verteller, hertog Paris, voedster, broeder Lorenzo).

 

Paul Houwen wil met zijn bewerking bewijzen dat mensen op gevorderde leeftijd op precies dezelfde wijze verliefd worden als pubers: ze hebben vlinders in de buik, ze worden heel irrationeel, hoop en wanhoop liggen dicht bij elkaar, de emoties laaien hoog op. Alleen is het bijzonder grappig als je die ouwe verliefden zo knotsgek ziet doen. “Hilarisch” is hier een woord op zijn plaats!

 

Het PanTheater speelt deze voorstelling in kleine theaters, vergaderzalen van verenigingen en zelfs in woonkamers a.h.w. met de toeschouwers op de schoot.

 

Reserveer uw voorstelling nu!

 

Copyright @ All Rights Reserved